TERVETULOA AMFISOUND NETTIKAUPPAAN

Amfisound nettikaupasta löydät infoa myymistämme tuotteista ja hyllyssä olevan varastotilanteen. Löydät kaikki tuotekategoriat vasemmasta sivupalkista.

 

TILAUSOHJEET

KAIKKI TILAUKSET JA KYSELYT SÄHKÖPOSTITSE:

Maksutapana ovat ainoastaan TILISIIRTO tai KÄTEINEN. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi laskun PDF muodossa. Lasku sisältää maksutiedot (tilinumeron, vastaanottajan, kokonaissumman ja viitenumeron). Tavara lähtee välittömästi, kun maksu näkyy tilillämme. Yleensä saman päivän aikana. Tilaukset ja sähköpostit käsitellään ma-pe, klo 8:00 – 16:00 välisenä aikana. Ilmoitamme mahdollisista aikaviiveistä. Tilaukset voi myös noutaa pajaltamme. Noudosta sovitaan etukäteen.

Hintoihin lisätään mahdolliset toimituskulut. Tavara toimitetaan tilauksestasi riippuen joko Postin välityksellä, Matkahuollon lähipakettina tai rahtina.

YLEISIMMÄT TOIMITUSKULUT:
- Earvana satulat: 3,5 EUR. (Kirjekuoressa suoraan kotiin)
- Alle 2kg lähetykset: 9,5 EUR. Sustainerit tms. (Matkahuollon lähipaketti)
- Puut ja painavat paketit hinnoitellaan painon mukaan (Matkahuollon rahti)

HUOM! Mikäli tilausta ei ole maksettu seitsemän (7) pankkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä, se poistetaan. Mikäli haluat maksaa tilauksen myöhemmin, varmista, että tilattuja tuotteita on edelleen varastossa. Amfisound () ei tarjoa ilmaista tavaroiden palautusta. Kaikki palautukset tapahtuvat asiakkaan omilla kustannuksilla. Palautuksista on sovittava etukäteen.